Crane

Crane este un brand originar din Chicago, Statele Unite ale Americii si face parte din portofoliul companiei Wachsmut & Krogman, o companie de distributie cu o istorie de peste 200 de ani. Brandul este cunoscut pentru gama complexa de aparate de tratare a aerului

Baby Jogger

Baby Jogger este un brand american lansat in anul 1984 de un cuplu de parinti indragostiti de jogging! Din dorinta de a imbina viata activa, sportul, cu viata de parinte, creatorii brandului au lansat o gama de carucioare extrem de functionale, usor de manevrat si foarte fiabile.

Béaba

Fondat in anul 1989, brandul francez Béaba este expresia bunului gust, a chic-ului parizian! Fiecare produs Béaba are in spate un designer renumit, care a incercat sa suprinda prin produsele create de el, dorinta de calitate si frumos din sufletul fiecarei mamici.

Doona

Doona este o companie vizionara si inovativa! Compania a luat nastere atunci cand un tanar inginer s-a hotarat ca el si sotia sa trebuie sa petreaca cat mai mult timp impreuna cu prima lor fiica (Danielle- Doona), luand-o peste tot impreuna cu ei.

Micuna

Micuna este un brand premium de mobilier din lemn pentru camera copilului. Realizate din materiale de inalta calitate, lemn de fag, MDF, piesele de mobilier Micuna sunt fabricate in Spania si se bucura de apreciere in intreaga Europa.